6. března 2008

Jeden famózní den

Dneska jsme končily už ve 12:20 (měly jsme pouhé tři hodiny), což je zázrak, kterej jen tak něco nepřekoná. Vzhledem k naprosto úžasnýmu počasí a volnému odpoledni, jsme si ho s holkama dokonale užily.


Začlo to obědem ve véúťácké menze, jež svou dokonalostí předčí lecjakou restauraci a my nelitujeme strávit půl hodiny v šalině, abychom se tam dostaly. Jó tahle menza, to je fakt dokonalost. Pro zajímavost a jídelák pro zajímavost.

A pak jsme jely na vejlet k brněnský přehradě. Krása. Procházka dokonalá, počasí dokonalý, prostředí dokonalý...Skoro jak u moře...nebo u Lipna no.

No a nakonec jsme skončily v jedný restauraci na Kofole, kde byla tak úžasná obsluha, ale fakt tak moc, že to je prozatím můj brněnskej favorit (a že už jsem jich tu viděla dost :) ).



Nakonec se s vámi musím podělit o toto video. Chtěla bych jen podotknout, že ten člověk je můj bejvalej spolužák a proto můžu bez výčitek svědomí prohlásit, že je přesně tak divnej i v reálu a to 24/7. Mireček - the biggest youtube star ever :)


3 comments:

Sáruška 8. března 2008 v 16:26  

uaaaa...po tech zaberech na strahovsky koleje si zacinam vazne rozmyslet,jestli chci na kolej:(

paní učitelka M. 8. března 2008 v 20:24  

jééé...na koleje kašli (i když teda oproti těm mejm...trošku velkej rozdíl no:) ), šoklá máš bejt z původce tohoto spotu :)

Andy 10. března 2008 v 14:12  

Mireček je nejlepší!!! omlouvám se, ale nevydržela jsem se na to koukat celý...:)

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP