18. února 2008

Jan Škrla - NEPOJEDE!

Po tom, co jsme strávily dvě hodiny v kabinetě u pana docenta (wow to zní tak drsně :) ) , se jal náš eventuální "Erasmus zájem" zapsat k sobě do compu. A tak se nám naskytl pohled, za kterej by Blesk, Aha, Šíp a určitě i MFDnes a podobné legrační plátky zaplatily těžký prachy. Hned na prvním místě v seznamu studentů přihlášených na Erasmus, se tam totiž skvělo jméno výše zmíněné osoby. A následovaly samozřejmě takové informace jako mejl, adresa trvalýho bydliště a telefon. Tak jsem se na to tak koukala a přemejšlela, jestli mi stojí za to, vytáhnout si blok a poznamenat si to nebo si to aspoň zapamatovat a posléze si zahrát na investigativní reportérku. No. Pamatuju si, že jméno ulice začíná na H a číslo 60 :)...To asi velkou díru do světa neudělám. :)
Nicméně nejlepší na tom všem byla reakce pana docenta. Když si ten seznam procházel a hledal, čí mejl by nám tak dal, abychom se zeptaly na doplňující informace, u Škrly jen lakonicky poznamenal. " Hmm ten teda nikam nejel, když je teď ve vazbě."


5 comments:

Maggi 18. února 2008 v 18:30  

:-D :-D a ty sis to nezapsala??? já bych tu informaci odkoupila, to by mě pak na žurňu vzali dost bez okolků!----a počkat. Znamená to, že jedeš??????:)

paní učitelka M. 18. února 2008 v 18:59  

No a vida...nejen AHA, Šíp...dokonce i Magda. :D Hloupá já. :)

Možná... :)

Andy 18. února 2008 v 21:21  

Možná?? pokud vím, máš na to dva dny?? sem zvědavá, jak rozhodneš o své sladké budoucnosti...

Sáruška 20. února 2008 v 16:42  

haha:)tyjo,tak ja bych si to teda taky zapsala,ale jestlize je ve vazbe,tak by je ta informace zas tolik nevytrhla,ne?:)

paní učitelka M. 20. února 2008 v 17:14  

to asi ne...ale ty lidi z bulvárů jsou přece nenormální a z nejobyčenější informace dokážou udělat trhák měsíce, ne? :)

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP